Flame skulle have angrebet Frankrig

Flame

(27/11-2012) – Ifølge det franske nyhedsblad L’Express startede historien i begyndelsen af maj 2012, lige før socialisten François Hollande blev stemt ind til præsidentposten.

Hjemmesiden for den franske regering blev offer for et piratangreb. Det drejede sig om en orm, som var i stand til at indhente hemmelige notater eller til at optage samtaler ved hjælp af de smittede maskiners mikrofoner. Ligeledes blev der stjålet nogle strategiske informationer.

Nicolas Sarkozy havde ingen privat computer, derfor gik han fri, men hans nære medarbejderes computere blev smittet.

Der blev lagt låg på sagen, så man er ikke helt klar over hvor dybt angrebet ramte, og hvor meget skade der skete, og ifølge den franske regering lykkedes det ikke for piraterne at trænge ind i hjertet på regeringen.

Koden blev opdaget af ANSSI (Agence Nationale de la Sécurité des Systèmes Informatiques) som slukkede for netværket i den tid det tog at analysere og rense systemet.

Ifølge undersøgelsen tyder det på, at Flame (eller en orm meget inspireret af Flame) var på spil, og USA mistænkes for at stå bag angrebet.

Vi vil højst sandsynligt aldrig finde ud af, hvad der er sket eller ikke sket, og USA nægter naturligvis enhver indblanding i denne sag. (Chill)

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: