Anonymous offentliggør 600.000 e-mails fra israelsk web-portal

Opisrael anonymous 1

(20/02-2013) Anonymous slår til igen … på deres sædvanlige vis: lidt dygtighed, meget held og meget reklame. De er “gået i krig” mod Israel og har forsøgt at ramme israelsk infrastruktur. Det er et led i den såkaldte “#OpIsrael” kampagne, som vil “støtte børn og familier i Gaza, som lider pga af Israel”.

Denne gang påstår de at have fået fat i over 600.000 israelske e-mail-adresser og tilhørende passwords fra den store onlineportal http://walla.co.il. Walla tilbyder gratis e-mail, nyheder, video on demand, musik, m.m.

Anonymous’ script kiddies kendt under navnet “AnonSabre” har i løbet af 24 timer offentligjort e-mail-adresser, passwords, MD5 hashes og salts igennem Pastebins posts.

Og det er ganske korrekt, Walla bekræfter nyheden og tilføjer, at de oplysninger, som Anonymous har postet, er nyttesløse, eftersom de offentliggjorte passwords stadig er krypterede.

Fra Wallas side siger man, at åbenbart kender Anonymous ikke til den hurtigste MD5 cracker “oclhashcat” eller til andre cloud-baserede cracking-services, men at de naturligvis alligevel vil lukke dette hul.

Det er dog lykkedes Anonymous i de sidste seks måneders tid at deface en israelsk militærtalsmands personlige hjemmeside og at hacke sig ind på vice-statsministerens personlige hjemmeside.

Foreløbig har Anonymous levet op til sit ry (Chill).

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: