2

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os skal du først:

1) Læs FAQ’en, så du ikke spørger om noget vi har allerede besvaret.

2) Lad være med at citere en hel lektion eller en hel mail blot for et spørgsmål.

3) Skriv et sigende emne i din mail, lad være med at skrive med store bogstaver m.m. Alt det her risikerer nemlig at få dig direkte over til vores spamfilter, og vi vil aldrig se din mail.

4) Skriv høfligt og lad være med at skælde ud. Jo, det kan du godt, men i så fald, forvent ingen svar, den slags bliver hverken læst færdigt eller besvaret.

5) Du kan enten skrive en kommentar her eller skrive en mail

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Benjamin - 20/03/2015

Hej mit navn er Benjamin og jeg er 13 år, jeg ville bare lige høre om der er en aldersgrense for at lære sådan nogen ting som i laver, da jeg er meget intreseeret i at “hacke” ikke til en dårlig sag men da jeg gerne vil have arbjede inden for fk:s Banken eller lign hvoe jeg vil sikre deres system med at prøve at trænge igennem det. Håber i læser dette
Mvh Benjamin

Reply
  Chill - 23/03/2015

  Goddag, Benjamin,

  Ja, jeg nåede at læse det før jeg lukkede for week-enden, men jeg fik ikke tid til at svare.

  Nej, der er ingen aldersgrænse for at lære hacking. Det end så være på kurset eller igennem vores bøger. Vi holder det nemlig så enkelt som muligt, så man ikke behøver at være ingeniør for at forstå og bruge det.

  Dog skal de programmer og metoder vi underviser i kun bruges på egne maskiner eller /efter/ at man har fået skriftlig tilladelse fra det sted, man vil prøve det på. Husk at en mundtlige aftale tæller ikke. Det skal være skriftligt og fra en, der har ansvaret for disse ting (en skriftlig tilladelse af en eller anden bankdame er ikke god nok).

  Det advarer vi også jævnligt i vores kurser. I nogle lande, som fx Schweiz, blot det at lave en scan af en banks hjemmeside, og du har politiet som banker på din dør en time efter. Så gør det kun på egne maskiner eller, hvis du skal angribe en hjemmeside, skal du have skriftlige tilladelse fra en ansvarshavende.

  Det er den gennemgående politik i hele vores materiale da du får de værktøjer og brugsanvisninger som pirater bruger. Set fra serveren eller ejerens side, kan han ikke vide om du gør det for at lære og for at hjælpe dem eller for at skade dem.

  Men ellers, nej, der er absolut ingen aldersgrænse eller begrænsning på nogen måde, hverken i vores kurser eller i vores bøger.

  Venligst,

  Chill

  Reply

Leave a Reply: