OpIsrael fik den op i …

Opisrael

(08/04-2013) – Den 7. april, dagen før Israel har mindedag for jødeudrydelsen, planlagde scriptkiddies fra Anonymous at “fjerne jøderne fra internettet”, som de så smagfuldt udtrykte det. Anonymous regnede med at lægge “Israel på sine cyberknæer”.

Det er vist ikke gået særlig godt.

Et par officielle hjemmesider blev afbrudt et par sekunder, og et par gange i løbet af dagen har surfing på nogle officielle sider været lidt sløvt. Men derudover har man ikke mærket noget til drengenes angreb.

Senest har Anonymous påstået, at de havde fat i navne og adresse på 17.000 MOSSAD-agenter (skåret ned fra en liste på oprindeligt 30.000 navne offentliggjort i januar). Listen, som kan downloades herfra, er en lang liste af navne og e-mail-adresser og adresser på forskellige personer.

Det er imponerende at se det antal agenter, som bruger GMail, YahooMail, Hotmail eller walla.co.il til deres e-mail. Jeg kan også sagtens forestille mig at MOSSAD-agenter sender hemmelige planer og billeder via Gmail … Hvorfor ikke også P2P?

Derudover virker det temmelig urealistisk, at i et land med 8 millioner indbyggere skulle der være 17.000 agenter (bemærk, ikke “ansatte”, men “agenter”). Til sammenligning har CIA cirka 30.000 agenter. Skulle Israel have lige så mange eller endda over halv så mange som USA? Til sammenligning er de officielle tal, at der er 175.000 aktive soldater i hele den israelske hær. 30.000 agenter, eller endda 17.000 agenter (så skal man føje kontorpersonale, rengøring, transport m.m.) virker fuldstændigt ude i skoven. Tjekker man i øvrigt nogle af de e-mail-adresser fra den påståede spion-liste, finder man i øvrigt sjove resultater.

Så er det også smart, fordi der er adresserne, og de er allesammen i Israel. De rejser ikke så langt, MOSSAD-agenterne (det er nok for dyrt). Men godt det samme, for jeg gad nok se, hvordan man vil reagere i et af Irans atomkræftværker, hvis en ansat sendte e-mails fra en israelsk-e-mail-adresse. Det ville måske vække opsigt? Hvis det ikke gør, så fortjener de at blive pirateret.

Endelig, den 7. april, tog israelske hackere kontrol over Anonymous’ anti-Israels hjemmeside (www.opisrael.com), som nu er pro-Israel. Det er i skrivende stund stadig ikke lykkedes script-kiddierne at få kontrol over deres hjemmeside igen. Du kan se siden online her og, hvis det lykkes drengene at få fat i deres side igen, kan du se et skærmklip her.

På den anden side er det nok meget godt, at de ikke kunne gøre noget, MOSSAD plejer gerne at bære nag, hvis man generer dem, og de nøjes ikke med en DDoS, hvis de begynder at komme efter en.

Men foreløbigt kan jeg kan sige, at herfra, i Israel, griner vi stadig væk (Chill).

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: