1

Israels Unit 8200 leder efter hackere

Eye

(06/11-2012) – Den israelske hær ønsker at udvide sin cyberhær (den såkaldte Unit 8200). Der er behov for soldater i dette felt, og behovet stiger næsten dag for dag.

Derfor er man begyndt at lede efter folk også uden for Israels grænser.

Tiden er gået, hvor Israel var kendt som eksportør af appelsiner. I mange år nu har landet stået i spidsen for IT og computerteknologi. PHP, RSA, m.m. blev opfundet af israelere, og i dag finder man især Intel, Microsoft, Google og andre af teknologiens højborg i Israel.

Derfor, selv om landet vrimler med edb-teknikere og programmører, er disse som regel beskæftigede, og hæren er nødt til at se ud over lilleputlandet (lidt mindre end Jylland) for at finde flere hackere.

Den amerikanske hærs slogan er: “The Army Needs a Few Good Men“, men Israels hær motto ville, i disse dage, nærmest være: “The Army Needs a Few Good Hackers“.

Israel agter at investere 2 milliarder shekels (ca. 3 milliarder kroner) i Unit 8200 i de kommende år.

Hæren leder i øjeblikket efter “unge computergenier” og vil forsøge at overbevise dem om at flytte til Israel for at få et spændende og velbetalt job som CyberKriger.

Israel, såvel som USA, er på anklagebænken for at have udviklet det første cyberangreb imod Iran (Stuxnet) tæt efterfulgt af den yderst sofistikerede virus, Flame, som angreb diktaturets olieindustri, forvandlede enhver Windows computer til et spionsystem, der transmitterede skærmklip, messengers chat, data, og optog samtaler og endda sugede oplysninger fra de mobiltelefoner, der var i nærheden.

Hverken Israel eller USA har nogensinde indrømmet, om de er kilde til Stuxnet og Flame eller ej.

Men er du en god hacker og interesseret i cyberkrig, så er der i hvert fald muligheder i Israel! (Chill)

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Henrik - 06/11/2012

Der er jo ingen tvivl om, at temperaturerne er langt bedre i Israel, så for arbejdsløse danske IT-eksperter er det da en chance der er værd at satse på. Et absolut spændende tilbud. Jeg linker til indlægget fra Twitter for det er da værd at få frem her i landet.

Reply

Leave a Reply: