1

Jo! Du kan stadig væk opgradere til Windows 10 gratis

(31/08-2016) - Nej, Microsoft har ikke helt lukket for gratis opgraderinger til Windows 10. Så hvis du fortryder, at du ikke har benyttet dig af deres gratis tilbud, eller hvis du lige har købt en computer, som stadig har Windows 8.1, kan du få dig en gratis opgradering ganske lovligt, naturligvis!

Jeg benyttede mig af det i går aftes, da jeg lige har købt en computer uden styresystem (jeg drukner i Windows 7 licenser) og skulle installere Windows 10 på den.

More...

Idéen er, at Microsoft bliver ved med at give gratis opgraderinger for dem, der benytter sig af "assisteringsteknologi", altså de, der skal bruge hjælpemidler som lup, oplæsning m.m., da de har et eller andet handikap. Disse personer kan stadig få opgraderet deres system gratis.

Microsoft tjekker ikke på nogen måde, om du vitterligt er handikappet, eller om du har slået disse hjælpemidler til. Der er tale om en ganske almindelig opgradering.

Tilbuddet er gældende på skrivetidspunktet, og Microsoft har endnu ikke sat slutdato for det tilbud. De siger blot: "We have not announced an end date of the free upgrade offer for customers using assistive technology. We will make a public announcement prior to ending the offer." (Vi har ikke annonceret nogen slutdato for tilbudet om gratis opgradering til kunder som bruger assisteringsteknologi. Vi vil sende en meddelelse, før tilbudet slutter.)

Det du skal gøre for at opgradere din Windows gratis er at besøge denne side hos Microsoft:

https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade

og klikke på knappen "Upgrade now" for at downloade assistenten, som vil downloade Windows 10 (Jubilæumsversion) og derefter installere den på din computer.

Og voilà! (Chill)

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Henrik - 31/08/2016

Nu er det jo rigtig godt, Flammer ikke eksisterer mere, for ellers havde jeg den perfekte kommentar…. Øv altså! 🙂

Spøg til side. Synes det er yderst fornuftigt, at Microsoft fortsætter dette program, for de modvirker også folks lyst til at snyde med dette koncept. Jo flere der kommer til at opleve fordelene ved Win X, jo flere kan så komme helt væk fra Win 7 & 8, som de facto havde flere af de fejl som lå i både XP og Vista.

Tak for en god blog. 🙂

Reply

Leave a Reply: