Hvorfor du skulle afinstallere Microsoft Security Essentials

Img 124558

(22/01-2013) – Mange brugere benytter Microsoft Security Essentials Antivirus. Den har to fordele: Den er gratis, og så er den nem at installere, siden den kommer med styresystemet.

Og så har man det indtryk, at man er beskyttet.

Endnu engang har Microsoft Security Essentials Antivirus for Windows XP, Vista og Windows 7 fået bundkarakter i det uafhængige test-laboratorium AV-Test Institutes forsøg.

Ifølge testene af AV-Test (som du kan læse her) har 22 ud af 25 testede programmer passeret testen uden problemer … Men det gjorde Microsofts Security Essentials ikke.

Programmet blev testet på tre områder: beskyttelse, evne til at reparere, og muligheden for at bruge computeren, når programmet kører (altså, er det noget som sløver din maskine eller ej, m.m.).

Microsofts Security Essentials var kun i stand til at afsløre 71 % af nyindkomne virusser. Security Essential skorede 1,5 (ud af 6) på skalaen om beskyttelse, 3 (ud af 6) for hvad reparation angår og 5,5 (ud af 6) for hvor meget det påvirkede din computer. Hvilket vil sige, på godt dansk, at hvis det ikke hjælper, så skader det ikke. Du har bare et fint-fint program, der kører i baggrunden.

Security Essential vil beskytte din computer for 100 % af de kendte virusser, men er simpelthen for dårlig til at beskytte mod nyere malware, og i så fald er det lidt pø som pø med, hvad du kan bruge sådan et program til.

Der er andre antivirusser, som ligeledes er gratis, og som udfører et meget bedre job med at beskytte dig. Du skal bare ulejlige dig med at downloade dem og installere dem. Det kan være Avast, AVG, m.fl.

I øjeblikket kan du, med fordel, afinstallere Microsoft Security Essentials og installere et af disse andre antivirusprogrammer i stedet for. (Chill)

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: