Wi-fi-hacking

Wi-Fi er blevet standard i dag. Langt de fleste af os er forbundet til nettet via Wi-Fi, altså trådløst.

Dette fører rent faktisk en del spørgsmål med sig:Hvor sikkert er det? Hvordan sikrer man sig mod indbrud i systemet? Er det virkeligt så nemt at cracke en krypteringsnøgle? Er det muligt at snuppe data fra mit netværk? Hvad kan en pirat gøre i mit netværk? Har jeg nogle modtræk?

Takket være Wi-Fi er det blevet nemt for en pirat at bryde ind i systemet. Han kan gøre det fra gaden.Ja, man har en del metoder til at sikre sit system: kryptering, filtrering efter netværkskortadresser (MAC-adresser), osv. Men disse sikkerheder sprænges forholdsvis nemt.Chill viser dig hvordan i denne bog.

Du vil lære finurlighederne i trådløs hacking at kende. Du vil lære, hvor nemt det er at bryde ind i et system, hvor nemt det er at knække en krypteringsnøgle, sniffe pakker og en masse andet.

Efter læsning af denne bog vil du forstå, hvad det betyder, at der er ingen bånd der binder dig. Efter succesen Hackerguiden – Træk og modtræk, fortsætter Chill i samme bane. Med et smil på læben bliver du guidet gennem hackingens verden.

Du kan downloade og læse en prøvekapitel af Wi-fi-hacking her.

Wi-fi-hacking blev udgivet den 23. december 2013 og koster 40 euro (ca. 299 Kr. efter dagens kurs) i e-bogversionen og 42 euros ($57 dollars eller 313 Kr. efter dagens kurs) som “rigtig bog”.

[wp_eStore_fancy_display id=1 type=1 style=1][wp_eStore_cart_when_not_empty]

Du kan købe bogen (papirversion) af Wi-fi-hacking og betale med Paypal eller kort ved at klikke her.

Hvis du foretrækker at overføre beløbet til banken (kun for e-bogens version), kan du kontakte Chill på: chill@hackademi.com

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: