Bogen om Net-hacking

Jeg talte med en ven om hacking forleden. Vi talte om den store stigning, der havde været i antal af DDoS i år. Det er ret logisk, da flere of flere ting nu foregår på nettet, med disse hersens “clouds” og alt det her (behøver jeg at sige, at jeg bestemt ikke stoler spor på de tjenester?).

Og under samtalen gik det op for mig, at jeg har skrevet hackerguiden og wi-fi-bogen, men at jeg rent faktisk ikke har skrevet ret meget om hacking på nettet.

Jo, jeg har skrevet et par hacker-lektioner og lidt i hackerguiden, men intet fyldestgørende om net-hacking. Altså noget som Hackerguiden eller Wi-fi-bogen, men fokuseret om det på nettet.

Altså, hvordan angriber man XML, PHP, ASP, Windows servers, Unix servers, forskellige klienter (Firefox, Safari, Java), og hvad med voIP (voice over IP)?

Der i hvert fald stof nok til en bog, dér!

Som sagt, så gjort. Jeg lagde en plan og er begyndt at skrive.

Det er så blevet til Bogen om Net-Hacking, som blev udgivet den 25. juni 2014 (20 dage senere end beregnet).

Det hele er, som sædvanligt, skrevet på ganske almindelig dansk (altså ikke på uforståeligt nørdisk) og du får en dose latter med i købet.

Du kan læse en prøvekapitel her.

Bogen koster 40 euros (ca. 299 Kr. efter dagens kurs) i e-bogversionen. Bogen kan betale med Paypal eller kort her:

[wp_eStore_fancy1 id=4]

[wp_eStore_cart_when_not_empty]

Du kan købe bogen (papirversion) af Bogen om Net-Hacking for 57$ (ca. 310 Kr.) og betale med Paypal eller kort ved at klikke her.

Hvis du foretrækker at overføre beløbet til banken (kun for e-bogens version), kan du kontakte Chill på: chill@hackademi.com

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: