Lær at hacke med hackademi-klubben

Hackademi har udvidet og består nu af en klub, hvor du kan lære at hacke.

Hackademi har udvidet og består nu af en klub, hvor du kan lære at hacke. Der er tre forskellige niveauer: Bronze, Sølv og Guld.

De tre forskellige niveauer betyder ikke, at det er sværere for hvert niveau, men at man lærer flere forskellige ting. I alle tilfælde bliver du undervist trin for trin, med eksempler, de nødvendige links og alt. Alle lektioner bliver gennemtjekket jævnligt og fungerer med den aktuelle version af Windows (Windows 10 for øjeblikket).

Derudover har hvert medlemsskabs-niveau sin egen butik.


Her er hvad du får på de forskellige niveauer af klubben:

Bronze

På Bronze-niveauet får du en tekstbaseret-lektion om måneden. Faktisk hver 30. dag. Du får adgang til alle lektioner, men de bliver låst op en gang hver 30. dag. Du får en mail med link, hver gang en lektion bliver låst op.

Derudover får du adgang til Bronze-butikken. Alle de varer, som er i Hackademi-butikken, er også i Bronze-butikken ... med 10 % rabat.

Adgang til klubben på bronze-niveauet koster 17 Kr. pr. måned. Det bliver hævet automatisk hver måned. Du kontrollerer selv hævningen og stopper den selv via PayPal, hvis du ikke gider længere. Du vil ikke få adgang til flere lektioner eller til bronze-butikken, men du beholder, naturligvis, adgang til de lektioner du har betalt for.

Sølv

På Sølv-niveauet får du det, man får på bronze-niveauet. Det vil sige en tekstbaseret-lektion hver 30. dag. Derudover får du adgang til en video-lektion om hacking hver anden måned (faktisk hver 60. dag).

Lektionen er video-baseret. Du kan se trin for trin, hvordan du hacker forskellige ting og sager. Du kan finde links til de programmer, du skal downloade for at følge lektionen og bliver oplyst om, hvordan man installerer og bruger dem. Naturligvis, hvis der er et modtræk, bliver dette også forklaret. Det hele på dansk (med fransk accent, dog!). Hvis der er behov for dokumenter, scripts eller andet er disse vedlagt til download og lige til at klippeklistre.

Du får en mail med link hver gang en lektion bliver låst op, uanset om det er en bronze- eller en sølv-lektion.Derudover får du adgang til Sølv-butikken. Alle de varer, som er i Hackademi-butikken, er også i Sølv-butikken ... med 20 % rabat.

Adgang til klubben på Sølv-niveauet koster 24 Kr. pr. måned. Det bliver hævet automatisk hver måned. Du kontrollerer selv hævningen og stopper den selv via PayPal, hvis du ikke gider længere. Du vil ikke få adgang til flere lektioner, videoer eller til Sølv-butikken, men du beholder, naturligvis, adgang til de lektioner du har betalt for.

Guld

På Guld-niveauet får du adgang til alt det Sølv-niveauet har, altså: tekstbaserede lektioner en gang hver 30. dag, video-lektioner en gang hver 60. dag og en eksklusiv guld lektion hver tredjemåned (faktisk hver 90. dag).

Lektionen er ligeledes video-baseret, men går mere i dybden med forskellige sider af hacking. Det første projekt er Kali-Linux, hvor vi vil se installationen, tilpasningen og brugen af forskellige programmer. Der er link til det, du skal downloade. Hvis der er behov for det, er der også tekstbaserede brugsanvisninger eller oplysninger, og der kan stilles spørgsmål i kommentarerne, så du bliver også hjulpet, hvis du møder vanskeligheder.

Du får en mail med link hver gang en lektion bliver låst op, uanset om det er en bronze-, sølv- eller guld-lektion.

Derudover får du adgang til Guld-butikken. Alle de varer, som er i Hackademi-butikken er også i Guld-butikken ... med 30 % rabat.Adgang til klubben på Guld-niveauet koster 30 Kr. pr. måned. Det bliver hævet automatisk hver måned. Du kontrollerer selv hævningen og stopper den selv via PayPal, hvis du ikke gider længere. Du vil ikke få adgang til flere lektioner, videoer eller til Guld-butikken, men du beholder, naturligvis, adgang til de lektioner du har betalt for.


Valget er dit.

Valget er dit. Hvilken vej vil du tage til at lære at hacke? Bronzevejen? Sølvvejen? Eller Guldvejen?

Bronze

 • ​Øjeblikkelig adgang
 • Månedlige tekst-lektioner
 • Butikken med 10 % rabat
 • Videoer hver anden måned
 • Eksklusiv guld lektion

17 Kr. / måned

Sølv

 • Øjeblikkelig adgang
 • Månedlige tekst-lektioner
 • Videoer hver anden måned
 • Sølvbutik med 20 % rabat
 • Eksklusiv guld lektion

24 Kr. / måned

Guld

 • Øjeblikkelig adgang
 • Månedlige tekst-lektioner
 • Videoer hver anden måned
 • Eksklusiv guld lektion
 • Guldbutik med 30 % rabat

30 Kr. / måned