Hackerguiden

[wp_eStore_cart_fancy1_when_not_empty]

Hackerguide2013cover

Hackerguiden, med “Hackerguiden 2.013”, er nu udkommet i tredje udgave. Den første hackerguide, Hackerguiden, blev udgivet i 2005.

Da Hackerguiden blev fornyet, i 2007, under navnet “Den Nye Hackerguide”, var Libris interesseret i at udgive den.

Vi skrev kontrakten under og bearbejdede bogen, som kom fint fint igennem et par tjek hos redaktøren, men under den sidste gennemgang (korrekturlæsning af en person, som i og for sig ellers intet havde med redaktionen at gøre) kom der ballade: Man kunne ikke fortælle alt til folk! Især at alt var forklaret så enkelt, at hvem som helst kunne forstå det.

Læserne skulle ikke vide, hvor de programmer kunne fås, hvad de hed, og hvordan de skulle bruges. Læserne skulle holdes i mørket og kun få det strikte minimum at vide (deriblandt, hvor man kunne opdatere sine programmer).

Bogen skulle tilbage til redaktionen og laves helt om.

Det gik jeg, naturligvis, ikke med til. Min mening har altid været, at information er magt, og jo flere personer bliver oplyst, des færre problemer er der, fordi så ved folk lige præcis, hvad de skal se efter, når de skal installere et program, købe en internet router eller et styresystem.

Derfor blev Den Nye Hackerguide igen udgivet af os selv. Der skal dertil siges at min kone, edb-forfatteren Britt Malka, med over 25 bøger bag sig på daværende tidspunkt, sagde op hos Libris på grund af den måde, jeg blev behandlet på.

Nu er tiden kommet til den tredje og fornyede udgave af Hackerguiden, Hackerguiden 2.013.

Men hvad er denne hersens Hackerguide 2.013? Hvad indeholder den?

Bogen blev opdateret til Windows 7 og ved sidste gennemtjek, ser alt ud til at fungere med Windows 8 og 10.

I denne bog vil vi især koncentrere os om pirater.

En pirat er først og fremmest en, som forsøger at lave en uautoriseret handling på netværket, på sit “mål”… Altså du, som privatperson eller kommende administrator af en eller flere computere: Du er hans mål. Den bedste måde at beskytte dig imod et angreb på er at forstå, hvordan piraten vil handle, og bruge de samme værktøjer som han.

På nettet ligger disse værktøjer frit tilgængelige. Din uvidenhed vil ikke beskytte dig, heller ikke selv om du har beskyttet din pc med en adgangskode.

Målgruppen for denne bog er ikke tyvene (de ved jo godt, hvor de kan anskaffe sig disse ting), men den gode husfar eller -mor. Det er systemadministratoren; det er den almindelige pc-bruger.

Du vil i takt med, at du læser bogen, lære din pc’s og internettets svagheder at kende, du vil se på it-piratens værktøjer, du vil afprøve dem på dit eget system, og du vil lære modtrækkene at kende.

Køb denne bog, for du vil slå op i den igen og igen. Sikkerhed er noget, der hele tiden skal vedligeholdes, forbedres og bearbejdes. Du vil glæde dig over at kunne bevare dine data, både på pc’en og internettet, for der er næppe noget værre end at skulle bruge mange timer på at forsøge at genskabe noget, når det kunne have været undgået.

Glem alt om kedelig læsning og unyttig viden. I denne bog får du det sjovt, og du vil komme legende til større sikkerhed på din computer og hjemmeside. Og det hele er skrevet på enkelt dansk, som er til at forstå. Der er en prøvekapitel her.

Hackerguiden 2.013 blev udgivet den 15. maj 2013 og koster 40 euro (ca. 299 Kr. efter dagens kurs) i e-bogversionen og 42 euros ($57 dollars eller 313 Kr. efter dagens kurs) som “rigtig bog”.

Du kan købe e-bogen Hackerguiden 2.013 og betale med Paypal eller kort her:

[wp_eStore_fancy1 id=2] [wp_eStore_cart_fancy1_when_not_empty]

Hvis du foretrækker at overføre beløbet til banken, kan du kontakte Chill på: chill@hackademi.com

Du kan købe bogen (papirversion) af Hackerguiden 2.013 og betale med Paypal eller kort ved at klikke her.