Guldbutikken

[wp_eStore_cart_when_not_empty]

Når du køber i butikken, får du en mail til den e-mail-adresse, du bruger for PayPal.

I denne mail er der et krypteret link, som du skal klikke på for at downloade dit produkt. Linket virker i 72 timer.

– Hvis du ikke ser nogen mail ankomme efter få minutter, bedes du venligst tjekke din spam-mappe.

– Hvis der ikke er noget i din spam-mappe, og du stadig ikke har fået noget, kan du kontakte mig på min support-side: http://malka.tech. Noget af siden er på engelsk (jeg kunne ikke ændre det), men det er mig i den anden ende, og jeg kan da skrive en slags dansk. Du behøver derfor ikke at forvilde dig ud i det engelske (eller, værre, i det franske).

– Hvis du ikke har haft tid til at downloade dit produkt inden for de 72 timer, kan du skrive til mig på http://malka.tech og du vil få et nyt link.

– Hvis jeg henviser til min support-side, er det er ikke for at spille smart, men fordi man kan aldrig være sikker på, at en mail ankommer, og lige så vel som du ikke har fået mailen for dit produkt, lige så vel kan jeg risikere ikke at få din mail, eller at du ikke får mit svar. Men jeg får alle mails fra mit eget system og vil derfor kunne hjælpe dig hurtigere.

– Jeg svarer som regel henvendelser inden for 12 timer i løbet af ugen. Jeg lukker dog fredag eftermiddag og åbner først igen søndag morgen.

[wp_eStore_fancy1 id=25] [wp_eStore_fancy1 id=22] [wp_eStore_fancy1 id=21] [wp_eStore_fancy1 id=24] [wp_eStore_fancy1 id=23] [wp_eStore_cart_when_not_empty]