2

Bogen om Net-Hacking

Bogen om Net-Hacking

(25/06-2014) – Jeg talte med en ven om hacking forleden. Vi talte om den store stigning, der havde været i antal af DDoS i år. Det er ret logisk, da flere of flere ting nu foregår på nettet, med disse hersens “clouds” og alt det her (behøver jeg at sige, at jeg bestemt ikke stoler spor på de tjenester?).

Og under samtalen gik det op for mig, at jeg har skrevet hackerguiden og wi-fi-bogen, men at jeg rent faktisk ikke har skrevet ret meget om hacking på nettet.

Jo, jeg har skrevet et par hacker-lektioner og lidt i hackerguiden, men intet fyldestgørende om net-hacking. Altså noget som Hackerguiden eller Wi-fi-bogen, men fokuseret om det på nettet.

Altså, hvordan angriber man XML, PHP, ASP, Windows servers, Unix servers, forskellige klienter (Firefox, Safari, Java), og hvad med voIP (voice over IP)?

Der i hvert fald stof nok til en bog, dér!

Som sagt, så gjort. Jeg lagde en plan og er begyndt at skrive først i april.

Bogen blev færdig den 25. juni 2014 og har nu fået sin egen hjemmeside, hvor du kan læse mere om den, hvad den indeholder, og hvorfra, du kan anskaffe dig den, naturligvis.

Du finder Bogen om Net-Hacking på https://hackademi.com/netbogen/

Save

Save

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Peter Marckwardt - 03/04/2014

Hej –

Du er da nødt til at gå over en paypal-konto, for at kunne bruge dit betalingskort. Har du ikke en dansk bankkonto ell. andet?

Hilsen Peter

Reply
  Chill - 03/04/2014

  Goddag Peter,

  Jeg er ikke så meget for at bruge en dansk bank fordi de simpelthen plukker os for gebyrer og er altså tunge at danse med.

  Ifølge Paypal selv, kan man sagtens betale uden Paypal-konto. Man skal godt nok vælge en kodeord og accepterer deres betingelser, da det er dem, der fragter pengene frem og tilbage, men hvis du ikke vil have at de gemmer disse oplysninger, bliver de ikke gemt og man får ikke noget PayPal konto.

  Forkklaringen er på linket her fra PayPal => https://www.paypal.com/dk/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/merchant/WAXLanding-outside

  Vi snakkes ved 🙂

  Chill

  Reply

Leave a Reply: