Hackerguiden version 2.013 er på vej

Forside3d

Bogen ingen — næsten ingen — tør trykke.

I sin tid, da jeg skrev hackerguiden i 2. udgave, så var det efter aftale med Libris. Hackerguiden version 1 havde allerede fået success hos seriøse brugere. Og også i den reviderede udgave af bogen ville jeg fortælle, hvilke programmer piraterne brugte, hvor de kunne downloades, hvordan de blev brugt (og egentligt, hvor nemme de er at bruge), og hvordan man kunne gardere sig, eller, hvis man ikke kunne, hvad man skulle være opmærksom på. Det hele på ganske almindeligt dansk, så det kunne forstås af alle.

Libris gik med på idéen, og kontrakten blev underskrevet. Bogen gik fint igennem redaktion, men korrekturlæseren (som rent faktisk ikke havde noget at gøre med selve redaktionen) gjorde indsigelser: Det kunne man ikke fortælle folk.

Derfor ville Libris have, at jeg droppede Hackerguiden som den var tænkt, lod være med at fortælle om alle programmerne, og om hvordan de kunne bruges, og forblev vag.

Det var bestemt ikke meningen med hackerguiden. Det gik jeg ikke med til, naturligvis, og kontrakten blev brudt. Min kone, Britt, som havde skrevet langt over 20 bøger for Libris, valgte at stoppe samarbejdet med forlaget ved samme lejlighed.

Vi bestemte os for at udgive Hackerguiden selv.

Da det var tæt på min fødselsdag, lavede jeg dengang et tilbud så folk kunne købe den på forhånd for en billigere pris.

Hackerguiden blev opdateret og blev til Den Nye Hackerguide, og jeg er nu ved at opdatere og ændre Hackerguiden, så den passer bedre til Windows 7 og 8. Det er så Hackerguiden version 2.013.

Hackerguiden 2.013 blev udgivet den 15. maj 2013 og koster 40 euro (ca. 299 Kr. efter dagens kurs).

Du kan indbetale 299 Kr.  direkte på vores bank:

Handelsbanken i Hillerød
Regnr: 6300
Kontonr: 1597657
IBAN: DK7163000001597657
SWIFT/BIC: HANDDKKK

Hvis du foretrækker at overføre beløbet til banken, bør du samtidig sende en email til britt@malka.biz – så vi kan registrere dig til at modtage bogen.

Eller hvis du foretrækker Paypal, skal du henvende dig til britt@malka.biz

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: