Bliv undervist af Chill på Hackademi-kurser


Hack 10

Da jeg underviste på aftenskole i Frankrig, lærte jeg kursisterne at splitte computere ad, samle dem, installere Linux, lege med det styresystem og en hel masse andet. Det var rigtig sjovt at se den 67-årige bagerkone sige til den smarte edb-sælger:

– Er der Linux på den computer?

Sælgeren smiler overbærende.

– Nej, da. Harddisken er i Windows, og så er Linux meget kompliceret.

– Nej, Linux er ikke svært. Okay, jeg vil gerne have den computer, men så skal du have fjernet Windows (loven i Frankrig tillod ikke, at man tvang folk til et bestemt styresystem, så man kunne få dem til at fjerne Windows, og så var computeren lige pludseligt meget billigere) …

Jeg har altid holdt meget af at forklare komplicerede ting, så alle kunne forstå dem. Jeg er overbevist om, at det er muligt.

Derfor kom jeg op med Hackerguiden, hackerlektioner og deslige.

Dog er alt nemmere at forstå, hvis man går på kursus. Også hacking. Derfor har jeg holdt et par kursus-week-ender i Københavns-området for nogle år siden.

Og siden har flere spurgte mig, hvornår jeg kommer og underviser.

Hack 04

(Billede: Kursister på  mit kursus i Danmark)

Komme til Danmark kan jeg ikke lige i øjeblikket, og det er lidt kompliceret at sætte op (finde egnede lokaler, transport, hotel og alt det her). Og hvor skulle det holdes? Kursisterne bor jo spredt imellem Jylland, Sjælland og andre øer.

Derfor vil jeg holde kurset som webinar.

Et webinar er et virtuelt klasselokale. Det bliver transmitteret med video og audio, så du kan sidder derhjemme og se og høre, hvad der foregår, og stille spørgsmål igennem en chat: Du skriver dit spørgsmål i chatboksen og læreren (i det tilfælde, mig) besvarer det.

Så et webinar har alle de fordele, som et rigtigt klasselokale har, plus en meget væsentlig fordel: Det bliver optaget.

Det betyder, at du kan se det igen og igen som en almindelig video. Det er meget smart, hvis du ikke lige kan den dag, eller hvis du skal gå tidligt. Eller bare hvis du går glip af begyndelsen eller liiiiige vil genhøre eller gense noget.

Et webinar er både et virtuelt klasselokale og et videokursus samtidigt.

Meget smart!

Jeg vil starte med et webinar-kusus, som svarer til en dags undervisning. Det vil bestå af tre “små” webinarer, som vil vare fra halvanden til to timer (afhængigt af spørgsmål og sådan).

I disse tre webinarer vil vi se blandt andet (efter de sædvanlige advarsler om ikke at gøre det på andet end dine egne maskiner og alt det her):

– Hvordan et hackerangreb bliver opbygget.

– TCP/IP (lidt tørt, men det er altså et must).

– Derefter, de mest almindelige hackerværktøjer: sniffe, scanne, identificere systemet, finde huller, udnytte huler, m.m.

– Passwords, cracke passwords.

– Endelig ser vi på Spyware, virusser og trojanske heste.

Hele vejen igennem vil vi naturligvis også se på, hvordan du kan beskytte dig imod den slags (hvis du kan), eller, om ikke andet, hvordan du kan gøre tingene så komplicerede at piraten finder et andet mål.

… Der kan komme mere til eller ændres på noget af det afhængigt af spørgsmål og interesse.

Hvornår og hvor meget?

Ja, se, til det spørgsmål fik jeg en idé.

I stedet for at bede om et bestemt beløb fra alle deltagere, går jeg ud fra et beløb for hele webinaret.

Hver deltager kan give det beløb, han/hun finder passende for sådan et kursus (i alt op til seks timers undervisning).

Når det fulde startbeløb er der, vil alle, som har betalt (uanset beløb), kunne deltage.

Ved tilmeldingen bliver du skrevet ind på en speciel liste, så du bliver underrettet om, hvor langt vi er nået, og du bliver naturligvis advaret i god tid før kurset starter.

Jeg har sat startbeløbet til 4.500 kr.

Når beløbet er der, går der et par uger før at kurset starter (så jeg har tid til at advare kursisterne i forvejen).

Hvis du vil være med på Hackademiets første virtuelle kursus, behøver du blot at tilmelde dig ved at klikke på knappen her og bagefter indsætte det beløb (i danske kroner) i det tomme felt til venstre og betale med PayPal eller Dankort/Visa/kort :

Du kan købe de tre webinarer som videoer og betale med PayPal eller Dankort/Visa/kort her:

Hackerkurset - Basis
Hackerkurset - Basis er et kursus som blev holdt over tre gange i perioden marts og april 2016.

Vi så basis viden om hacking. Hver video indeholder en præsentation af teorien samt brugen af forskellige hacker-programmer (sniffer, trojanske heste, vulnerabilities scanners).

Du får link hvor du kan hente de programmer, der bruges i kurset samt guide om hvordan programmerne installeres og bruges. Kurset viser programmerne på Windows 10.

Klik her eller på produktnavnet for at få flere oplysninger.

Price: €59.00

Spørgsmål og svar om kurset om hacking

Jeg har fået flere spørgsmål angående kurset om hacking, og jeg tænkte, at måske var der endnu flere, der stillede sig de samme spørgsmål, så her kommer svarene:

– Vil vi overhovedet lære at hacke på det kursus?

Ja. Vi skal igennem lidt teori, fordi det er vigtigt at forstå nogle grundlæggende ting, før vi går i gang, men det vil ikke kun være et teoretisk kursus.

Enhver hacking session består af tre dele:

– Forberedelsen (indsamle informationer).
– Offensiven (angrebet).
– Tyveriet/ødelæggelsen (eller bare kigge rundt).

Vi vil altid følge det skema (ganske enkelt fordi det er måden at arbejde på). Vi vil benytte os af værktøjerne til at indsamle informationer (programmer, social engineering, osv.), og så vil vi gå i offensiven (også ved at benytte os af forskellige programmer).

I bliver ikke undervist i tyveri eller ødelæggelse. Men når man får adgang til en computer, en hjemmeside eller andet, vil jeg betragte opgaven som løst.

I det første kursus vil vi koncentrere os om nogle former for angreb, efter at vi har lært noget teori, nogle programmer, og hvordan de skal bruges.

Derudover vil du naturligvis også blive undervist i, hvordan man gør for ikke at blive knaldet. Altså, hvordan man skjuler sine spor.

Ifølge Hackademiets principer vil der blive vist begge sider: hvordan hackeren gør for, uopdaget, at trænge ind, og man vil lære at gøre det, og hvordan administratoren/ejeren kan afsløre hackeren og/eller beskytte sig. Også ud fra princippet: Hvis du ikke ved, hvordan de gør, hvordan i alverden kan du så beskytte dig eller dit system?

I det første kursus vil vi lære grundprincipperne og enkelte metoder.

– Kommer der flere kurser?

Hvis dette kursus får interesse, så ja. Så vil jeg sætte flere kurser op. Der er mange muligheder, og hvis kursisterne har specielle ønsker efter det første kursus, vil disse naturligvis blive taget med.

Dels er der mange sider i hackingen, og dels er der er nogle ting, der er sværere at udføre eller at forstå end andre. Det tager vi så lidt efter lidt.

– Jeg ved en del af det i forvejen, behøver jeg det kursus.

Ja. Dels fordi der kan være nogle detaljer, du ikke kender, og det er vigtigt at alle har samme grundviden, før vi starter. Eller også så kan en genopfriskning jo måske være en god ting, hvem ved (i værste tilfælde, hvis du kan det hele i forvejen, så er det godt for din selvtillid, og jeg vil højst sandsynligt bruge din viden, så du kan hjælpe dine medkursister).

Og ja fordi jeg kan ikke starte et kursusforløb fra “midten”. Jeg er nødt til at starte ved begyndelsen og arbejde opad i sværhedsgrader.

– Hvad er det med denne pris?

Ja, jeg tænkte på, at mange kan være interesserede, men måske ikke har råd til at give et større beløb som sådan et kursus koster. Og med internet og video kan man faktisk få lavet webinarer (virtuelle klasselokaler) med ubegrænset antal elever. Så princippet er, at folk giver det beløb, de synes kurset er værd (og som de kan give), og når et bestemt beløb er samlet ind, så starter kurset. Kurset vil bestå af tre seancer à 1,5 til 2 timer. Det bliver optaget også, så kursisterne kan sagtens se det igen og igen (eller se de dele, de er gået glip af).

Du kan købe de tre webinarer som videoer og betale med PayPal eller Dankort/Visa/kort her:

Hackerkurset - Basis
Hackerkurset - Basis er et kursus som blev holdt over tre gange i perioden marts og april 2016.

Vi så basis viden om hacking. Hver video indeholder en præsentation af teorien samt brugen af forskellige hacker-programmer (sniffer, trojanske heste, vulnerabilities scanners).

Du får link hvor du kan hente de programmer, der bruges i kurset samt guide om hvordan programmerne installeres og bruges. Kurset viser programmerne på Windows 10.

Klik her eller på produktnavnet for at få flere oplysninger.

Price: €59.00

Chill

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Copyright 2016 by Hackademi - Malka